februar 2014

Mildvær og tåke

Ute på tur igjen! Det er litt kjipt å gå i skogen for tiden, fordi det er så forferdelig mye vann for tiden! Snøen renner bort, og våren er helt klart på vei.

Jeg morer meg med mongoen min på tur! :) Og kan ikke annet enn å le av alle de teite uttrykkene hun har!
Femundløpet 2014

Ja da er det vel kanskje på tide å hive ut noen bilder fra årets Femundløp.

Jeg dro dit med Tine og Synne. Synne hadde hverken jeg eller Tine møtt før, så det gledet vi oss til. Hun er 15 år og veldig interessert i hund og driver aktivt på med sin BC Nero. Hun er også allerede en meget flink fotograf! Så da hun hadde mulighet til å bli med oss, sa hun ikke neitakk til det.

Det skjedde alltid noe "på jobb", så vi var aktive hele tiden. Det er slike ting jeg liker å jobbe med kjenner jeg. Å være aktiv, være på hugget og prestere når en må. Det er ikke annet enn herlig og man blir revet med. Tiden går fort og man får gjøre noe man liker. Som fotograf må man stå på. Jeg er av den positive sorten, en som alltid klarer å se frem mot noe positivt. Så selv om jeg er sliten, trøtt og fjern, så står jeg alltid på. Det samme gjelder om man skal være frivillig på et slikt løp. Man kan ikke forvente å få mange timer med søvn. Mange pauser og alt det der. JEG forventer aldri noe sånt når jeg jobber slik som dette. Fordi det krever at en står på, det krever en del av deg. Ifjor sto jeg bokstavelig talt ute i -30 i 1,5 døgn - nei jeg tuller ikke, jeg overdriver ikke..  Jeg jobber hardt..  Hvorfor? Fordi jeg elsker å holde på med dette. Jeg storkoser meg som fotograf! Og ser på meg selv som veldig heldig som får være så tett på konkurrentene under slike løp. Og det eneste jeg tenker på der og da, er å prestere. Å hjelpe til så godt som mulig, eller få gode bilder folk kan bruke i artikler og slikt så fort som mulig. Informsasjon om kjørerne må fort ut på nett, så det er ikke uvanlig at man ser meg løpe frem og tilbake for å ta bilder, gjøre de tilgjengelige og så hive meg ut dør igjen. Men det er herlig! Det er livet!

Men jaggu er det godt å komme seg hjem etter en slik uke også. Ikke minst for en dusj, men for å sove i en komfortabel seng! Men gud, jeg gleder meg allerede til neste år!

Her kommer ymse bilder fra denne herlige uka!
hits