Høstens første langtu

ENDELIG er det herlige temperaturer ute igjen! Både jeg og Mana har savnet det, da vi synes det har vært alt for varmt i sommer! Så det har rett og slett vært litt langturtørke hos oss i sommer, og tiden har istedet blitt brukt til bading, ligge i skyggen og byturer. 

Så det var utrolig godt å komme seg uti skogen. Som vanlig (jeg elsker østmarka) var vi omtrent helt alene. Vi møtte på en SH hannhund på 6 mnd som var megafin, og som Mana gjerne ville leke med, men det blir litt vanskelig med kløv på... Så vi får det igjen ved en senere anledning.

2 mil og 4,5 time gjorde godt for kropp og sinn. Det er fortsatt haugevis med blåbær ute, og mange av de er gigantiske. Mana har funnet ut at blåbær er godt, og spiser like mye som meg selv. 

På veien ned igjen gikk vi oss på en hoggorm fra årets ynglinger, som desverre hadde blitt påkjørt av en syklist. Jeg trodde først denvar død, fordi den lå på rygg. Så jeg snudde den med halen, og da rørte den jaggu på seg. Man så den hadde smerter fordi den vred seg. Så det eneste rette var å drepe den, slik at den fikk slippe smerte. Ikke noe gøy, men det er bedre det enn å la den ligge å pines.

Resten av turen koste vi oss som vanlig og fikk gå i fred. Mana synes det var uhyre godt å slippe bånd igjen!


Én kommentar

Tonje

27.08.2014 kl.22:08

Heeeeey!!! Der va dokk igjen ja, så koselig!!! :-D

huskymana

27.08.2014 kl.23:20

Tonje: Ja lenge siden sist! Det har ikke skjedd så mye spennende :P Haha!

Skriv en ny kommentar

huskymana

huskymana

26, Trondheim

Foto! Hund! Kunst! Mana! Natur! Starter egen frilansebedrift med kunst og design. Veldig aktiv ute i naturen, trener og koser meg med livet! Hjemmesiden min http://www.redferret.no er snart oppe og går!

Kategorier

Arkiv

hits