Slektstreff hos Tine på Hamar

Idag var det planlagt slektstreff for alle som kommer ifra det samme kullet som Mana. Desverre var det bare en som kom, i tillegg til meg. Men vi har aldri møtt denne søsteren til Mana før, så det var veldig morro. Bikkjene klaffa utrolig bra og fikk løpe rundt på tunet og kose seg. Knallblå himmel og sol, og veeeeldig varmt! Så etter 30 min med lekingpå plena dro vi for å bade. Vannet var heeeerlig og bikkjene vassa langt uti.

Mana er ingen kløpper på å svømme og kan ikke helt teknikken, men vi kommer dit. Hun fikk låne redningsvesten til Tikaani og ble tvunget uti, og fikk svømme tilbake igjen. Hun er ikke redd vann, bare litt skeptisk når det blir litt dypt. Men det gikk fint og hun vasset frivillig uti både før og etter badeseansen.

Så dro vi tilbake til tunet for å grille litt og kose oss. En veldig hyggelig dag! Synd at ikke flere kunne komme, men det blir da flere ganger!

Nå skal Mana være på ferie hos Tine en ukes tid. Det blir spennende!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

huskymana

huskymana

26, Trondheim

Foto! Hund! Kunst! Mana! Natur! Starter egen frilansebedrift med kunst og design. Veldig aktiv ute i naturen, trener og koser meg med livet! Hjemmesiden min http://www.redferret.no er snart oppe og går!

Kategorier

Arkiv

hits