En stund siden sist

Det har ikke vært så veldig fint vær til å ta med kameraet ut den siste mnd. Grått vær og kjedelig lys.. Men idag våknet vi til sol igjen, og skikkelig vårvær! Så da pakket vi kløven og bega oss ut på en lang fin tur. Som vanlig hadde vi skogen for oss selv omtrent. De fleste er jo tross alt på jobb på den tiden vi går ute. Vi møtte to hundeeiere og hundene deres. En springer spaniel og en lapsk vallhund. Eiern til vallhunden ble imponert da jeg gjetta rett på første forsøk, haha. "Det er det ikke mange som vet nei.." Veeel, er man hundenerd så er man det.

Sola skinte nesten hele turen, og det var godt og varmt i lufta. Vi tok oss god tid og ruslet bare rundt og koste oss. Satte oss ned ved et vann for å bare kjenne på sola. Gikk også bort til der alle ormene bruker å være for å se om det var noe liv der, men det var det lite med enda. Men i sommer dukker de nok opp igjen. Gleder meg til å dra på ormesafari nemlig!

Her kommer bildebonanza!


Én kommentar

Enya og Inger Lise

18.03.2014 kl.19:24

Så utrolig flotte bilder og for en fantastisk vakker hund! :D Og itillegg fin natur og fint vær - ingenting er bedre enn det :)

huskymana

19.03.2014 kl.13:45

Enya og Inger Lise: Det er lite som slår det ja! :D

Skriv en ny kommentar

huskymana

huskymana

25, Trondheim

Foto! Hund! Kunst! Mana! Natur! Starter egen frilansebedrift med kunst og design. Veldig aktiv ute i naturen, trener og koser meg med livet! Hjemmesiden min http://www.redferret.no er snart oppe og går!

Kategorier

Arkiv

hits