Femundløpet 2014

Ja da er det vel kanskje på tide å hive ut noen bilder fra årets Femundløp.

Jeg dro dit med Tine og Synne. Synne hadde hverken jeg eller Tine møtt før, så det gledet vi oss til. Hun er 15 år og veldig interessert i hund og driver aktivt på med sin BC Nero. Hun er også allerede en meget flink fotograf! Så da hun hadde mulighet til å bli med oss, sa hun ikke neitakk til det.

Det skjedde alltid noe "på jobb", så vi var aktive hele tiden. Det er slike ting jeg liker å jobbe med kjenner jeg. Å være aktiv, være på hugget og prestere når en må. Det er ikke annet enn herlig og man blir revet med. Tiden går fort og man får gjøre noe man liker. Som fotograf må man stå på. Jeg er av den positive sorten, en som alltid klarer å se frem mot noe positivt. Så selv om jeg er sliten, trøtt og fjern, så står jeg alltid på. Det samme gjelder om man skal være frivillig på et slikt løp. Man kan ikke forvente å få mange timer med søvn. Mange pauser og alt det der. JEG forventer aldri noe sånt når jeg jobber slik som dette. Fordi det krever at en står på, det krever en del av deg. Ifjor sto jeg bokstavelig talt ute i -30 i 1,5 døgn - nei jeg tuller ikke, jeg overdriver ikke..  Jeg jobber hardt..  Hvorfor? Fordi jeg elsker å holde på med dette. Jeg storkoser meg som fotograf! Og ser på meg selv som veldig heldig som får være så tett på konkurrentene under slike løp. Og det eneste jeg tenker på der og da, er å prestere. Å hjelpe til så godt som mulig, eller få gode bilder folk kan bruke i artikler og slikt så fort som mulig. Informsasjon om kjørerne må fort ut på nett, så det er ikke uvanlig at man ser meg løpe frem og tilbake for å ta bilder, gjøre de tilgjengelige og så hive meg ut dør igjen. Men det er herlig! Det er livet!

Men jaggu er det godt å komme seg hjem etter en slik uke også. Ikke minst for en dusj, men for å sove i en komfortabel seng! Men gud, jeg gleder meg allerede til neste år!

Her kommer ymse bilder fra denne herlige uka!
3 kommentarer

Pia Amundsen | PAHRO

18.02.2014 kl.21:53

Så utrolig mange flotte bilder! Husker jeg selv var på Femundløpet for et par år siden, en opplevelse for livet! i var riktignok kun tilskuere (klassetur) og reiste på sjekkpunkter og slikt. Og selvfølgelig i Røros! Skulle ønske jeg fikk tatt litt flere bilder også, sånn når de er ute å kjører og slikt, men helt ærlig tror jeg ikke hadde orket det, hehe. Jeg vil det veldig gjerne, men uansett hvor mye jeg kler på meg blir ikke min spinkle kropp varm. Og selv om jeg er i aktivitet hjelper det ikke når det er så mange minus :p Jaja, kanskje en gang. Så lenge får jeg storkose meg slike fantastiske bilder som dette!! :D

Hunder og tur

21.02.2014 kl.10:53

Flotte bilder, as usual ;)

huskymana

25.02.2014 kl.21:30

Hunder og tur: Taaakk ;)

huskymana

25.02.2014 kl.21:32

Pia Amundsen | PAHRO: Ja ser den. Det er veldig kjedelig å fryse når en står ute i løypa uten mulighet for å varme seg. Heldigvis (eller ja, heldigvis og heldigvis) var det ganske varmt i år, da vi til og med hadde plussgrader, i motsetning til året før. Men det var ikke mindre kaldt av den grunn. Når det er varmt i været blir man fort klam, og svett, og da blir man fortere kald. Jeg foretrekker heller -15 grader, enn +2 grader på slike løp, hehe. Både for meg og hundenes del :) Men ja, det er herlig å være med! Noe jeg ikke kan lavære på bli med på. Naturen, bikkjene og de herlige menneskene er så verdt det å fryse litt ^^

Skriv en ny kommentar

huskymana

huskymana

25, Trondheim

Foto! Hund! Kunst! Mana! Natur! Starter egen frilansebedrift med kunst og design. Veldig aktiv ute i naturen, trener og koser meg med livet! Hjemmesiden min http://www.redferret.no er snart oppe og går!

Kategorier

Arkiv

hits