Langtur den 1.desember

Herlig vær idag, så etter litt julevask og rydding, tok jeg med meg Mana ut på langtur. Hun er som alltid ivrig og glad for det :D Det var såklart stappfullt på grusveiene - det er tross alt søndag idag, så det er ikke så overraskende. Og med sol og blå himmel skal jo ALLE på tur. Vi gikk på grusveiene en stund, før vi kom til vår "lille avkjørsel". Jeg hadde planer om å finne det fine utkikksstedet jeg fant sist, så vi prøvde litt nye steder idag og. Og etter litt fomling i skogen, utenfor stiene, fant jeg det! Så der ble det en liten pause med noe å tygge på, før vi gikk videre igjen. Denne gangen hadde jeg til og med med meg hodelykta! Håh! Så det så..! Vi gikk hjem igjen i mørket.. Jeg klarte dog å miste lua mi (ikke spør en gang) OG godbitbaggen... Full av hundegodis.. Æsj! Nå må jeg kjøpe en ny sånn da.

Fikk tatt noen få bilder før kameraet ble blindt...!Kom opp på en skråning og det så ut som om hele skogen sto i fyr og flamme

Så herlig å sitte her og høre på naturen! <3
Ingen kommentarer

hundifokus

01.12.2013 kl.23:35

Fantastiske bilder :)

Skriv en ny kommentar

huskymana

huskymana

25, Trondheim

Foto! Hund! Kunst! Mana! Natur! Starter egen frilansebedrift med kunst og design. Veldig aktiv ute i naturen, trener og koser meg med livet! Hjemmesiden min http://www.redferret.no er snart oppe og går!

Kategorier

Arkiv

hits